Carlos Navas dirigirà el Sant Cugat FC femení

El fins ara 2n entrenador del sènior femení assumirà el relleu de Tono Cadevall al capdavant de la banqueta vermell-i-negre després que aquest hagi decidit no continuar dirigint l’equip de Preferent

El primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club ja coneix qui dirigirà el conjunt la temporada vinent: Carlos Navas, fins ara segon entrenador i que per tant, ja coneix el funcionament de l’equip. Així doncs, el relleu es fa efectiu després que Tono Cadevallanunciés que no continuarà dirigint el conjunt per una qüestió de temps. No obstant això, el santcugatenc seguirà vinculat amb el club vermell-i-negre entrenant a l’infantil femení i sent el coordinador de tota l’àrea femenina.

Així doncs, Tono Cadevall deixarà la banqueta després d’assolir una 4a plaça de 16 equips i quedar-se a només 2 punts de l’ascens a 2a Divisió Nacional. «La temporada ha sigut positiva en diferents aspectes. Hem estat sempre a la part alta de la classificació i hem finalitzat en el Top 5 per 2a temporada consecutiva. No obstant això, no hem assolit els objectius marcats i crec que és un bon moment per fer un pas al costat i buscar una nova persona», aclara Tono Cadevall. A més, l’entrenador sortint veu amb molt bons ulls la continuitat de Carlos Navas: «Tinc màxima confiança en el treball del Carlos. S’ha guanyat el lloc i és un entrenador de futur».

Amb tot, aquesta ha estat la tercera etapa de Tono Cadevall com entrenador del femení, acumulant un total de 8 anys al capdavant de l’equip: una primera etapa de 6 anys consecutius al principi de la dècada, una segona, la temporada 2016/17, quan va assolir l’ascens de 1a Divisió Femenina a Preferent, i aquesta darrera, que ha consolidat el conjunt com un dels equips punters de la categoria.

Carlos Navas ja té experiència en la competició després d’haver dirigit a diferents equips femenins: el CP Sant Cristobal, el CE Europa i l’EF Bonaire. A més, tal com explica el tècnic, compta amb l’avantatge de conèixer el funcionament de l’equip: «No començo de 0 i això és important. Conec a les jugadores i al club i m’agrada la manera que tenen de tractar el futbol femení».

Així doncs, el conjunt està encara realitzant uns últims entrenaments abans de començar el període estival per a preparar la temporada vinent, una temporada que Carlos Navas agafa amb il·lusió: «Volem intentar fer el salt aquesta temporada, així que l’objectiu principal és aconseguir l’ascens».

per Nielo Ballart